STAN Partners neemt Teamflex Personeelsdiensten over

STAN Partners heeft vandaag bekend gemaakt dat zij tot overeenstemming is gekomen voor de overname van alle aandelen van Teamflex Personeelsdiensten BV en Teamflex Opleidingen BV (beide hierna te noemen Teamflex).

Teamflex is een uitzendbureau gespecialiseerd in de sector transport en logistiek. Een belangrijk deel van de omzet wordt gerealiseerd door het uitzenden/detacheren van vrachtwagenchauffeurs. Een aantal jaren geleden is naast de uitzendorganisatie een eigen opleidingscentrum gestart, waar chauffeurs worden opgeleid.

Teamflex wordt als aparte werkmaatschappij, naast PDZ Uitzendbureau, Louter Recruitment en Loopbaan.nu gepositioneerd en zal onder eigen naam in de markt actief blijven. Commercieel Directeur Pieter Bakels van Teamflex blijft in die functie fulltime actief voor de organisatie.

Beide ondernemingen hebben ‘ontzorgen’ en persoonlijke aandacht voor klant en flexwerker centraal staan. De werkgebieden zijn geografisch beperkt overlappend en vullen elkaar naar boven en beneden aan. De cultural fit en de toegang tot nieuwe markten geven aanleiding tot deze transactie.

De overname past in de strategie van STAN Partners om geografisch uit te bouwen en zich als opleider van gekwalificeerd personeel te bevestigen. Met de overname groeit de omzet van STAN Partners met 20%.