Werken bij

Werken bij STAN betekent werken in een grote organisatie waar jij als mens centraal staat. Hier vind je een bedrijf vol met collega’s die elke dag willen groeien, als persoon én als professional. STAN vindt vitaliteit en werkgeluk erg belangrijk. Dat uit zich in autonomie en het verschil mogen maken vanuit jouw talent. Ook bieden wij een persoonlijk keuze budget dat jij naar eigen inzicht kan inzetten.

Diversiteit

Beter worden van elkaar

Ontwikkeling

Sfeer

Werken bij STAN Partners betekent dat je aan de slag kunt op het hoofdkantoor of voor een van onze zes werkmaatschappijen. Op de verschillende vestigingen vind je veel verschillende achtergronden en culturen.

Onze missie ‘beter worden van elkaar’ vormt de basis voor alles wat we doen. We zorgen voor duurzaam inzetbare krachten. We zoeken geen kandidaten bij een vacature, maar een passende loopbaan voor onze mensen.

Wij vinden jouw loopbaan erg belangrijk. In overleg met jouw manager kun je op basis van jouw wensen cursussen, trainingen en een opleiding volgen.

Ja ook wij hebben een pooltafel en dartbord tot onze beschikking! We organiseren elk jaar een zomerfeest en sluiten af met groot feest in december. Verder lunchen we elke dag samen en kletsen we bij tijdens een heerlijke wandeling.

Start jouw droombaan als...

Hoofdkantoor medewerker

Op het hoofdkantoor van STAN Partners zijn wij werkzaam met 35 collega’s. Hier heeft ieder zijn specialisme en werken wij in acht verschillende afdelingen, namelijk ICT, control, midoffice, financieel, HR, directie en marketing.

De sfeer is erg informeel en gezellig. Je loopt zo bij collega’s binnen voor een praatje. De lunchpauze besteden we goed met een wandeling en daarna lunchen we in teamverband! 

Intercedent

In deze zelfstandige rol als intercedent krijg je een grote dosis verantwoordelijkheid en volop de mogelijkheid om je te ontwikkelen op die vlakken die jij interessant vindt. Er is immers geen breder of interessanter takenpakket denkbaar dan dat van een intercedent.

Zo kan je netwerken en nieuwe opdrachtgevers toevoegen aan het klantenbestand, kandidaten recruiten, onze dienstverlening bij een klant uitbouwen, deelnemen aan projecten in het kader van de arbeidsmarkt, kansen vertalen naar successen, en je inzetten voor het opleiden van kandidaten.

Vestigingsmanager

Als vestigingsmanager zijn er volop mogelijkheden. Er is veel vrijheid om je te ontwikkelen, jouw ondernemerschap in kwijt te kunnen en jouw leidinggevende talenten te benutten.

Aan jou de taak om de vestiging uit te breiden door commerciële activiteiten te ondernemen. Zo zorg je dat je een bekend gezicht wordt in de regio, spring je in op kansen in de markt, en zet je een dusdanig goede dienstverlening neer zodat opdrachtgevers een duurzame relatie met jou aan willen gaan. 

Collega's
Vestigingen
Werkende kandidaten

Recruiter

Het team, bestaande uit studenten die zich betrokken voelen bij onze organisatie, werkt in de binnenstad van Alkmaar. Samen met het team ondersteun je de vestigingen met hun aanvragen.

Wanneer je binnenkomt, zijn de intercedenten nog aanwezig en kunnen jou helpen met allerlei vragen. Eenmaal per week werkt de vestigingsmanager mee in de avonduren, en helpt ze jou om je te ontwikkelen tot een top-recruiter. De andere dagen werken jullie in de avonduren zelfstandig als team. De avond wordt af en toe afgesloten met een borrel in het centrum! 

Accountmanager

Als accountmanager ligt je focus op commercieel resultaat. Je acquireert planmatig en structureel nieuwe opdrachtgevers en bent actief in het door jou opgebouwde relatienetwerk.

Je start op eigen initiatief aan iets nieuws, ziet kansen en werk en zet met plezier jouw opgedane kennis over (technische) bedrijfsprocessen en de arbeidsmarkt in. Dat maakt je tot een volwaardige sparringpartner en adviseur voor opdrachtgevers in de technische branche op het gebied van personeel en arbeid. Jij hebt het vooral naar je zin als je bij klanten aan tafel zit, de verbinding weet te maken, interesse toont voor de kernthema’s van de klant en passend weet te adviseren