Over ons

Sinds 1977 richt de Zaanse onderneming STAN Partners zich op de arbeidsbemiddeling. Daarbij is onze doelstelling het versterken van de arbeidspositie in de regio’s waar wij actief zijn.

De markt van arbeid kent een groeiende diversiteit aan arbeidsrelaties. En de behoefte aan flexibele oplossingen neemt toe. De toenemende behoefte aan flexibilisering van arbeid, vraagt meer dan het simpelweg leveren van tijdelijk personeel. Regie houden over mobiliteit, capaciteit en loopbaan management verlangt aangepast beleid. STAN Partners biedt oplossingen met advies, het delen van onze kennis en een breed palet aan diensten.
 

Beter worden van elkaar

STAN Partners is er van overtuigd dat we, met een verbindende positie, lokaal een actieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. Binnen de grenzen van de marktgebieden willen we herkenbaar zijn als uw arbeidsmarktspecialist. Dat doen we door fysiek aanwezig te zijn, te investeren in duurzame relaties en het bieden van passende oplossingen in het organiseren van (flexibele) arbeid. Deskundig en gericht op groei. 

“Ik geloof in de kracht van de lokale arbeidsmarkt”

- Timo de Regt, Algemeen directeur

Markten en kansen

Het vormgeven en fit en wendbaar houden van de arbeidsmarkt zien wij als één van de belangrijkste uitdagingen. We volgen de actuele ontwikkelingen en vertalen de consequenties op regionaal en sectoraal niveau door. Met standaard en maatwerk oplossingen afgestemd op de behoefte van werkgevers en werknemers. STAN Partners heeft zich georganiseerd in zeven werkmaatschappijen, met elk hun eigen dienstverlening. Samen zijn we partner in capaciteit, van flexibel tot vast.

Onze projecten