Werkmaatschappijen

STAN Partners heeft zich georganiseerd in vier werkmaatschappijen, met elk hun eigen dienstverlening:

Louter Recuitment
Louter Recruitment richt zich op werving & selectie van professionals uit de voedingsmiddelenindustrie op HBO- en WO niveau. Louter, ook wel ‘puur’ of ‘zuiver’, staat voor onze dienstverlening. Met enthousiasme en aandacht zorgen wij voor dé optimale match tussen de food professional en opdrachtgever.
Flexcellens
Flexcellens Payroll BV is een betrokken partner en professionele werkgever met ruime kennis en ervaring op de arbeidsmarkt. Het uitgangspunt van Flexcellens is om haar opdrachtgevers werk te ontzorgen. Het uitbesteden van het werkgeverschap betekent minder verplichtingen en meer gemak.
PDZ Uitzendbureau
Mensen aan elkaar verbinden én werk maken van ambities in een dynamisch en inspirerend team waar iedereen beter wordt van elkaar: dat is PDZ. Dat doen we vanuit 14 vestigingen in Nederland. We zijn ambitieus en werken er met z’n allen hard aan om voorop te lopen in de uitzendbranche.
Loopbaan.nu
Loopbaan.nu is specialist in het bemiddelen van technisch talent in tijdelijke en vaste banen in Groot Amsterdam en (kop) Noord-Holland. Branches waarin we junior MBO en HBO(+) talenten bemiddelen zijn techniek en de maakindustrie. We fungeren als brug tussen het bedrijfsleven, onderwijs en technisch talent.
Home