Onze werkmaatschappijen

STAN Partners heeft zich georganiseerd in zeven werkmaatschappijen, met elk hun eigen dienstverlening. Samen zijn we partner in capaciteit, van flexibel tot vast. Onze werkmaatschappijen bestaan uit PDZ Uitzendbureau, Teamflex Personeelsdiensten, Louter Recruitment, Loopbaan.NU, STAN Opleidingen Personeeldeler.nl en Flexcellens. 

PDZ Uitzendbureau

Mensen aan elkaar verbinden én werk maken van ambities in een dynamisch en inspirerend team waar iedereen beter wordt van elkaar: dat is PDZ. Dat doen we vanuit 14 vestigingen in Nederland. We zijn ambitieus en werken er met z’n allen hard aan om voorop te lopen in de uitzendbranche.

Teamflex Personeelsdiensten

Teamflex Personeelsdiensten

Teamflex gaat voor duurzame HR oplossingen. Of het nu gaat om snelle schakeling bij uitbreiding van een vast team of een tijdelijk probleem met flexibele krachten. Teamflex  gaat iedere uitdaging op een persoonlijke en professionele wijze aan. Dit doen we door specifieke behoeftes te vervullen met gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.

Louter Recruitment

Louter Recruitment richt zich op werving & selectie van professionals uit de voedingsmiddelenindustrie op HBO- en WO niveau. Louter, ook wel ‘puur’ of ‘zuiver’, staat voor onze dienstverlening. Met enthousiasme en aandacht zorgen wij voor dé optimale match tussen de food professional en opdrachtgever.

Loopbaan.nu

Loopbaan.nu

Loopbaan.nu is specialist in het bemiddelen van technisch talent in tijdelijke en vaste banen in Groot Amsterdam en (kop) Noord-Holland. Branches waarin we junior MBO en HBO(+) talenten bemiddelen zijn techniek en de maakindustrie. We fungeren als brug tussen het bedrijfsleven, onderwijs en technisch talent.

STAN Opleidingen

STAN Opleidingen biedt vanuit Utrecht een volledige (SOOB gecertificeerde-) beroepsopleiding vrachtwagenchauffeur voor zowel het rijbewijs C als CE, inclusief code 95.  Samen met een selecte groep professionele partners bieden wij een breed assortiment aan opleidingen en cursussen in logistiek en veiligheid. Denk aan: Heftruck Certificaat, VCA en Security Awareness, ook opleidingen ‘incompany’ bij bedrijven.

Flexcellens

Flexcellens is een betrokken partner en professionele werkgever met ruime kennis en ervaring op de arbeidsmarkt. Het uitgangspunt van Flexcellens is om haar opdrachtgevers werk te ontzorgen. Het uitbesteden van het werkgeverschap betekent minder verplichtingen en meer gemak