Collegiaal in- en uitlenen met Personeeldeler

Het coronavirus noodzaakt bedrijven maatregelen te treffen. Werktijden worden gespreid en bedrijfsprocessen worden aangepast. Waar het ene bedrijf nu overcapaciteit heeft, heeft het andere bedrijf juist personeel nodig. Op initiatief van STAN Partners is Personeeldeler opgezet. Op dit platform kunnen bedrijven hun over- en ondercapaciteit melden, zodat het MKB in Nederland door kan gaan. Personeeldeler matcht de vraag en het aanbod en zorgt voor de juiste vastlegging van het collegiaal in- en uitlenen.  

Benut elkaars capaciteit in deze crisis  

Timo de Regt, algemeen directeur van STAN Partners: ‘Het idee voor Personeeldeler is ontstaan in een startup van STAN Partners. Oorspronkelijk om werkgevers en werknemers inzicht te geven in de kennis en kunde die in de toekomst nodig zijn en het personeel hier klaar voor te maken. Nu het coronavirus om zich heen grijpt en bedrijven hun maatregelen treffen zien we het als ons maatschappelijke plicht om het platform per direct beschikbaar te stellen. Door de over- en ondercapaciteit in kaart te brengen kunnen wij bijdragen aan het in standhouden van het MKB in Nederland.‘  

Collegiaal in- en uitlenen

Op Personeeldeler melden bedrijven aan of ze personeel zoeken of aanbieden. Personeeldeler maakt de match, bemiddelt in de afspraken en zorgt voor de juiste vastlegging van het collegiaal in- en uitlenen.   

Initiatief STAN Partners

Personeeldeler is een initiatief van Stan Partners. STAN Partners spant zich in om de positie van werkgevers en werknemers in het MKB zichtbaar te ontwikkelen. STAN Partners heeft zich georganiseerd in zes werkmaatschappijen, met elk hun eigen dienstverlening en werkgebied. De werkmaatschappijen zijn: PDZ UitzendbureauTeamflex Personeelsdiensten en Opleidingen, Louter RecruitmentLoopbaan.nu en FlexcellensMet een verbindende positie leveren wij lokaal een actieve bijdrage aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. 

Naar Personeeldeler >