Subsidie STAN voor Huis van het Werk

HvhW gevestigd in Alkmaar is de spin in het web voor werkgevers, zodat zij zich kunnen richten op scholing, innovatie, werven en matchen. Doel is het verstevigen van de arbeidsmarkt door duurzame werkgelegenheid te stimuleren, stabiliteit te bieden en het aanpakken van de krapte op de Noord-Holland Noord arbeidsmarkt. ‘Die doelstelling sluit goed aan op onze missie van onze aandeelhouder’ vertelt Timo de Regt directeur van STAN Partners.

Door het subsidiëren van HvhW kan Stichting Arbeidsmarktstrategie Noord West Holland een bijdrage leveren aan duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. STAN voelt een grote betrokkenheid, omdat we als gemeenschappelijk doel hebben de arbeidsmarkt te ontwikkelen en te verbeteren.

Belangrijkste uitgangspunt daarbij is het opzoeken van samenwerkingsverbanden en een bijdrage te leveren aan mobiliteit in de arbeidsmarkt. STAN en HvhW treffen elkaar daar in het hart. ‘Voor ons geeft het de mogelijkheid dicht bij de ontwikkelingen te staan en gezamenlijk kennis te delen. We verwachten dan ook mooie resultaten te halen uit deze subsidie’, vat Renate Ooms van HvhW samen.