STAN Partners wint Zaanse Ondernemingsprijs

Met trots kunnen wij zeggen dat wij de Zaanse Ondernemingsprijs 2021 hebben gewonnen!

De stichting Zaanse Ondernemersdag is op 6 februari 1989 opgericht op initiatief van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, Vereniging Ondernemerskring Zaanstreek (OZ), Koninklijk Nederlands Ondernemers Verbond (KNOV) district Zaanstreek, Maatschappij voor Nijverheid en Handel (MNH) departement Zaanstreek, Kamer van Koophandel en Fabrieken voor de Zaanstreek en gemeente Zaanstad.

Dit jaar is het thema ‘never waste a good crisis’. We kijken terug op een tijd met veel maatregelen en beperkingen. Voor de meeste ondernemers een periode vol uitdagingen waarbij alle creativiteit uit de kast getrokken werd. Tijdens de komende Zaanse Ondernemersdag nemen wij je op een luchtige, maar betrokken manier mee in de ervaringen van ondernemend Zaanstreek in het afgelopen jaar.

“Wij zijn genomineerd, omdat wij al 40 jaar actief zijn in de Zaanstreek. Daarbij geven wij regie aan werkgevers en werknemers in het ontwikkelen van de arbeidsmarkt positie. Daarbij vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Dit combineren wij met nieuwe technologie, zodat wij de kracht van die twee samen kunnen bundelen.” – Timo de Regt