STAN Partners deelnemer aan Diversity Day

STAN Partners gelooft dat het werken in teams met verschillende culturen en achtergronden leidt tot nieuwe inzichten en ervaringen. Wij zijn dan ook wederom een trotse deelnemer aan Diversity Day.

Diversity Talk

Onze dochterondernemingen,  PDZ Uitzendbureau en Teamflex, organiseren in oktober en november Diversity Talk, een exclusief evenement voor onze opdrachtgevers. Tijdens Diversity Talk gaan we in gesprek over diversiteit en inclusie: Wat betekent dit en hoe kan het van waarde zijn voor onze organisaties?

Dit jaar organiseren we maar liefst 3 Diversity Talks:

  • 11 oktober in Alkmaar (AZ Stadion)
  • 13 oktober in Amsterdam (Volkshotel)
  • 3 november in Den Haag (ROC Mondriaan)


Tijdens Diversity Talk worden onze opdrachtgevers door inspirerende gastsprekers, in een interactief programma, meegenomen in de wereld van diversiteit.

Wilt u ook aanwezig zijn bij Diversity Talk?
Geef dit door aan uw contactpersoon van PDZ of Teamflex, dan sturen wij u graag een uitnodiging.

Gastcolleges op scholen

Om het onderwerp diversiteit onder de aandacht te brengen bij jongeren worden er tevens gastcolleges gegeven. Deze gastcolleges vinden op diverse ROC’s plaats in Noord- en Zuid-Holland. De leerlingen gaan actief aan de slag met het onderwerp diversiteit.

Inspiratiesessie voor medewerkers

Tot slot wordt intern een inspiratiesessie georganiseerd. Tijdens Diversity Day op 4 oktober staan onze medewerkers stil bij dit thema onder leiding van een unieke gastspreker. We bespreken vragen als: Hoe divers zijn wij als organisatie? Voelt iedereen zich wel inclusief en wat betekent dit?

Want alleen als er ruimte is voor de ander, kan iedereen een unieke bijdrage leveren en vormen we samen een sterk en succesvol geheel.