STAN Partners deelnemer aan Diversity Day

Diversity

STAN Partners gelooft dat het werken in teams met verschillende culturen en achtergronden leidt tot nieuwe inzichten en ervaringen. Wij zijn dan ook een trotse deelnemer aan Diversity Day.

Diversity Talk

Onze dochterondernemingen, Teamflex Personeelsdiensten en PDZ Uitzendbureau organiseren op 26 oktober Diversity Talk, een exclusief evenement voor haar opdrachtgevers. Tijdens Diversity Talk duiken zij aan de hand van theorie, verhalen, interactie en kleurrijke beelden de wondere wereld van organisaties in. Aan het einde hiervan hebben zij een perspectief op organisatiecultuur en diversiteit gekregen en inspirerende voorbeelden en verhalen over inclusie en diversiteit gedeeld.

Gastcollege's op hogescholen

Om het onderwerp diversiteit onder de aandacht te brengen bij jongeren worden er gastcolleges gegeven. Deze gastcollege’s vinden plaats in de week van 5 oktober op het Regio College, Horizon College, Nova College, Clusius College en ROC Amsterdam. De leerlingen gaan actief aan de slag met het onderwerp diversiteit.

STAN Diversity Challenge

Tot slot wordt intern de STAN Diversity Challenge georganiseerd. Elke vestiging krijgt een thema toegewezen waarmee zij de gehele week aan de slag gaan. In hoeverre komen zij dit thema tegen op de vestiging en wat kunnen zij toepassen en/ of veranderen in het dagelijks leven en werkzaamheden. De resultaten worden gedeeld met de gehele organisatie en zo worden we beter van elkaar!

PDZ Diversity Day Challange