STAN Partners neemt belang in LLO

STAN Partners, bekend van PDZ Uitzendbureau en Teamflex, heeft een belang van 50% genomen in LLO BV. LLO (leven lang ontwikkelen) is een platform dat stimuleert en organiseert. Na het doorlopen van een ontwikkelingsfase in onder meer Noord-Holland Noord is het platform klaar voor scale up. Oprichter Martijn Apeldoorn heeft in STAN Partners de gewenste strategisch partner gevonden die het LLO-platform verder kan helpen met een brede marktintroductie en de doorontwikkeling van de technologie.

Met het LLO-platform breidt STAN Partners haar dienstverlening uit passend bij de missie om een krachtige arbeidsmarkt te organiseren waarin iedereen succesvol kan zijn. ‘Investeren in Leven Lang Ontwikkelen is het enige passende antwoord op de veranderende arbeidsmarkt’, onderbouwt Timo de Regt directeur van STAN Partners, de participatie.

Als arbeidsbemiddelaar weet STAN Partners als geen ander dat technologische en maatschappelijke ontwikkelingen invloed hebben op de arbeidsmarkt. Gebeurtenissen als de coronapandemie en klimaatverandering drukken hun stempel op de economie. De ene sector kent een krimp, de andere floreert onder de gebeurtenissen en de daarmee gepaard gaande maatregelen. Deze ontwikkelingen leiden in sommige sectoren tot het aanpassen van werkprocessen en een andere inzet van personeel.

Werkgever en werknemer moeten investeren en blijven ontwikkelen om klaar te zijn voor het werk van morgen. Een schoolcarrière duurt maar een fractie van het leven. Jezelf ontwikkelen daarentegen, duurt een heel leven lang. Die ontwikkeling brengt het Leven Lang Ontwikkel Platform (LLO platform) in kaart.   

Dat de arbeidsmarkt verandert, is een feit. Het LLO-platform helpt werkzoekenden, werknemers, maar ook werkgevers hierop te anticiperen en blijvend mee te veranderen.